🍀 Hatoslottó nyerőszámok - 6 lottó számok

A játékban 6 számjegyet kell megjelölni a 45-ből. A cél, hogy minél többet eltalálj a hetente kisorsolt 6 lottó számból.

Hatoslottó nyerőszámok

A főnyereményre akkor vagy jogosult ha mind a hat számot eltaláltad, a legkisebb nyeremény pedig három szám eltalálása esetén jár. A nyeremények összege változó, függ a héten játékba indult alapjátékok számától, az esetlegesen halmozódó összegtől és a nyertesek számától. Egy játék ára 300 Ft, egyszerre több "mezőt" az az alapjátékot is megjátszhatsz. Online mobiltelefon alkalmazással, interenten vagy lottózókban is játszható. A hatos lottó sorsolás vasárnaponként a Duna TV-n történik.


Hatoslottó nyerőszámai

A 6 lotto számok a sorsolást követően online azonnal frissülnek. Az itt látható legfrissebb lottószámok a legutóbbi Szerencsejáték Zrt. sorsolás során kerültek kihúzásra.

Hatos lottó számok

45. hét - november 14. (vasárnap)

nyerő számsor
  • 1
  • 8
  • 17
  • 18
  • 32
  • 42

A heti várható főnyeremény

Egy nyertes esetén

2,5 milliárd Ft

Nyeremények táblázata

találat darabszám nyeremény
3 44504 2 015 Ft
4 2483 7 905 Ft
5 42 467 475 Ft
6 0 0 Ft

További tudnivalók

A nyereményre csak az a személy jogosult aki a játék beküldésekor betöltötte a 18. életévét. Ahogyan a többi pl. ötöslottó lottójáték esetén is.

A hatos és az ötöslottó sorsolás után 90 napon belül vehető fel a nyeremény.

Kis összeg (200 000 Ft alatt) estén lottózóban, trafikban, kisboltban, benzinkúton is felvehető.
Nagy összegnél (20 millió Ft ig) a nyereményigénylés benyújtásával a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítő helyein.

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie a kihúzott lottószámok mindegyikét, abban az esetben a megnyerhető összeg hozzáadódik a következő héten megnyerhető összeghez. Ez a lotto halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson nem nyeri senki meg a főnyereményt, akkor az felosztásra kerül a többi találat nyereményei között. A főnyeremény mellett a Jackpot és a 3, 4, 5 -ös találatok is halmozódnak.