Tizenkét csodálatos lottótörténet a világ minden tájáról

Azoktól az emberektől, akik szembeszálltak a hihetetlen esélyekkel annak reményében,hogy nyerhetnek, egészen az életet megváltoztató győzelemig.Íme az elmúlt évek 12 legizgalmasabb lottó története.

A baklövés

Egy pár elvesztette a 35 millió fontos Lottó főnyereményt , amelyet úgy gondoltak, hogy nyertek.Kiválasztották mind a hat nyerőszámot,de az alkalmazás amelyen játszottak nem tudta regisztrálni a jegyvásárlást. Mindamellett, hogy van nyilvántartás arról,hogy megpróbáltak jegyet vásárolni, a lottószervező azt mondta, hogy nincs nyilvántartása a tranzakciókról.

Így nem tarthatnak igényt a nyereményre,mert csak a sikeresen megvásárolt jegyek nyerhetnek.

Dupla nyertesek

Egy pár esetében a 283 milliárdos esély nem tűnik olyan hatalmasnak. Ez azért van, mert a Scunthorpe-ból származó párnak volt esélye arra , hogy először KÉT 1 millió font nyereményt nyertek először 2013-ban, majd 2015-ben is.

Legnagyobb nyertes

2013 májusában a 86 éves floridai asszony 370 millió dollárt (253 millió font) gyűjtött be, miután megnyerte az amerikai Powerball főnyereményét . Ez a valaha elért legnagyobb összeg, amelyet egyetlen ember nyert.

A nő szinte nem nyert, mivel amikor felvette a nyereményét, kiderült, hogy egy másik nő hagyta, hogy előtte a sorba beálljon. A győzelem óta 2 millió dollárt (1,3 millió font összeget) ajánlott fel a szülővárosa középiskolájának tetőzetének javítására - többet, mint amennyit saját házára költött!

Válási katasztrófa

Amikor egy nő 1,3 millió dollárt (890 000 font) nyert a kaliforniai lottón, szó nélkül elhagyta a férjét, Bár gyanús volt a férjnek ,mégis elvált.

Két évvel később kezébe került egy levél , amelyből kiderült az igazság, és úgy döntött, hogy bepereli volt feleségét , mert nem hozta nyilvánosságra a válás ideje alatt a nyereményét. Figyelemre méltó, hogy a bíró minden centet megítélt neki.

Családi nyertesek

A 350 milliárdos szorzóval szemben egy meg nem nevezett család az angliai Tiptonból három külön lottó -győzelmet szerzett, összesen több mint 3,25 millió fontot.

Elveszett jegyek

Egy férfi és a watfordi felesége 3 millió fontnyi nyereményt veszítettek, mivel elvesztették a jegyüket. Annak ellenére, hogy meg tudták győzni a tisztviselőket, hogy megvették, túllépték az elvesztett jegyek bejelentésének 30 napos határidejét, így a főnyereményre nem voltak jogosultak - ez lett a legnagyobb követeletlen összeg az Egyesült Királyság lottójának 1994-es megkezdése óta.

A legidősebb nyertes

A sorsolás legidősebb nyertese egy 97 éves vietnami férfi volt, aki 2010-ben 340 000 dollárt (235 000 font) nyert. Mivel egész életében szegény volt, nem tudta a pénzt kezelni.

A szomszédok befolyása alatt nagy részét szétosztotta. A kevés maradékot egy új tv re költötte, vett egy kis húst és egy zsák rizst magának és mindenkinek, aki ugyanabban a sikátorban élt, mint ő.

Megírva a csillagokban

Két barát Dartfordból 2013-ban több mint 336 000 fontot nyert az Euromillionson, miután egyikük édesanyja elolvasta a horoszkópot a napilapban, és megjósolta, hogy óriási szerencse várható. Szerencsét érezve a két fiú jegyet vásárolt, csak azért, hogy győztesek legyenek!

[Kapcsolódó történet: A nemzeti lottó nyertesei, akik sokat veszítettek]

A lottó királynője

Az angol királynő állítólag 10 fontot nyert az első brit lottón, legalább is az újságok szerint. Nem tudni, hogy beváltotta vagy nem a nyereményét.

A bevándorló nagyot nyer

Egy munkanélküli szenegáli férfi aki nyolc évvel ezelőtt Marokkóból Spanyolországba akart eljutni a spanyol parti őrség megmentette.2015 ben az éves karácsonyi lottón 296 000 fontot nyert.

A csak Ngame-ként azonosított férfi azt mondta: "Szeretnék köszönetet mondani a spanyoloknak és a spanyol kormánynak, hogy megmentettek, amikor a tengerben voltam."

Az álom valósággá válik

A loughton-i férfi állítása szerint meg álmodta, hogy milyen győztes számok jelentik neki 2014-ben 1,17 millió fontot. „Láttam, ahogy a golyók leesnek, és egyesével megegyeztek a jegyen szereplő számokkal. Álmomban ötöt értem el, és vártam a hatodik labda leesését, amikor hirtelen felébredtem. ”- mondta.Elképzelés szerint ráérzett a hatodik szám megjelölésére.

Gyanús számok

2009 szeptemberébe vizsgálatot indítottak Bulgáriában, miután az ország nemzeti lottójának két egymást követő fordulójában ugyanazt a hat számot húzták ki. A valószínűsége ennek a történetnek egy a több millióhoz.

Szerencsétlen módon az első sorsoláson senki sem nyert, a másodikban 18 ember nyert, akiknek osztozni kellett a nyereményen.