TheLotter a globális online lottózó

Ma már az egész világ kézközelben van. Nem kell elrepülnöd Berlinbe, hogy vásárolj egy Volkswagen-t, vagy átruccannod Rómába egy eszpresszóért,de még mindig el kell repülnöd New York-ba, hogy vegyél egy amerikai Megamillions lottószelvényt.

Az igazság, hogy ezt sem kell megtenned. A theLotter összekapcsol Téged a földkerekség milliós főnyereményeinek százaival. 

Nézzük, hogy is működik?

Először is válaszd ki a kívánt lottót a világ 45 legjobb nyereménykínálatából, majd add meg a számaidat és a játék típusát, mint ahogyan azt az eredeti lottószelvénynél is tennéd.

A 25 helyi iroda egyik munkatársa megvásárolja a szelvényedet a hivatalos forgalmazótól, amit beszkennel és eltárol a rendszerben. Mindezt láthatod Te is a személyes fiókodban.

Miután megszülettek az eredmények megtudhatod, hogy nyertél-e egy ingyenes email és SMS értesítőben.

Nyertél? Gratulálunk!

A nyereményed máris a számládra kerül kifizetésre teljes mértékben, jutalékmentesen. A több mint 10 éves tapasztalattal és milliós nyereménykifizetésekkel a theLotter piacvezető a biztonságos online lottóvásárlásban. 

Ha legközelebb játszani szeretnél

A Powerball-on a Barcelonai irodádból vagy szerencsét próbálnál az EuroMillions-on Sydney-ben a strandon, látogasd meg a theLotter-t és játssz bárhol is vagy!

Tudok-e játszani az Magyarországról?

Igen, a világ bármely pontjáról játszhat bármelyik online lottónkon. A theLotter globális lottószolgáltatást nyújt, mivel az Ön nevében futárként működünk. Mi vásároljuk meg az Ön számára a lottószelvényeket, és az elejétől a végéig mindent lebonyolítunk. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy más országokból is játszhasson lottójátékokon.

Hol láthatom a számomra vásárolt sorsjegyeket?

Használja a lottófutárszolgálatunkat, hogy megtekinthesse a nevében megvásárolt szelvény szkennelt másolatát. Egyes lottójátékok esetében azonban működési okokból a szelvények ésszerű mértékű másolatát biztosítjuk. A szelvény másolata garantálja az Ön kizárólagos tulajdonjogát a szelvényen, és biztosítja, hogy Önön kívül senki más nem veheti át a nyereményt. A szelvénye másolatának megtekintéséhez látogasson el a Fiókomra, és kattintson a megfelelő sorra, hogy a képernyő jobb oldalán megtekinthesse a szelvényt.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy megkapom a nyereményemet?

A theLotter köteles biztosítani Önnek a szolgáltatást, amelyért fizet, ami azt jelenti, hogy igényt tarthat a megnyert lottónyereményre. A theLotter a szelvény szkennelt másolatának formájában vásárlást igazoló bizonylatot biztosít Önnek, amelyet online fiókjában megtekinthet. Egyes lottójátékok esetében azonban működési okokból a szelvények ésszerű másolatát biztosítjuk. A szelvény tulajdonjogának további bizonyítékaként a szelvényvásárláskor egy visszaigazoló e-mailt is kap, amelyben részletesen ismertetjük a tranzakciót. theLotter azon kötelezettségét, hogy minden nyereményt teljes egészében kifizessen, a theLotter használati feltételei részletezik írásban.

Ez a három elem - a szelvény másolata, a visszaigazoló e-mail és a Felhasználási feltételek - megállapítja, hogy Ön a szelvény jogos tulajdonosa, és garantálja az Ön igényét a szelvényre és az azzal esetlegesen megnyert nyereményre. Azon kívül, hogy az Ön nevében futárként működik, a theLotter nem tart igényt a szelvényeire vagy nyereményeire.

Mint elismert és jó hírű szelvényküldő szolgálat, a theLotter bizonyítottan nagy és kis lottónyereményeket fizetett ki több millió nyertesnek a világ minden tájáról. Bármilyen aggály esetén kérjük, tekintse meg a részletes információkat, amelyek elmagyarázzák, hogy miért biztonságos a theLotter.

Hogyan kapom meg a pénzemet, ha nyertem?

A theLotteren keresztül nyert minden nyeremény jutalékmentes, ami azt jelenti, hogy a nyeremény 100%-át megkapja.

A másodlagos nyereményeket a nyeremény hivatalos lottószervezőtől való átvétele után utalják át a számlájára. Egyes lottójátékok eltérő nyereményátvételi eljárásokkal rendelkeznek. Ezekben az esetekben az ügyfélszolgálat végigvezeti Önt a nyereménybehajtási folyamaton, amíg meg nem kapja a nyereményét. A nyereményét felhasználhatja a lottó sorsolásokon való jövőbeli részvételre, vagy a nyeremény egészét vagy egy részét kiveheti az Ön által megjelölt fizetési móddal.

A jackpot nyerteseknek a nyereményt helyben kell átvenniük. theLotter dönthet úgy, hogy személyesen repül Önt a nyeremény átvételére. Helyi irodánk képviselője átadja Önnek a nyertes szelvényt, és részletes magyarázatot ad arról, hogyan veheti át nyereményét a hivatalos lottózó irodájában.

További információkért olvassa el a Felhasználási feltételeinket.

Hogyan keres pénzt a TheLotter?

A theLotter úgy szerzi bevételeit, hogy minden egyes vásárlás után egyszeri szolgáltatási díjat számít fel. A theLotter nem számít fel jutalékot a nyeremények után. A teljes nettó összeg, amit az oldalunkon keresztül nyer, mind az Öné. Amikor vásárol, láthatja az adott tranzakcióért felszámított teljes árat. A szelvény ára egyértelműen megjelenik a szelvényvásárlási képernyőn, a játék gomb mellett.

Hogyan kell adózni, ha nyerek?

Az adózási követelmények annak az országnak és államnak a törvényeitől függenek, ahol a lottószelvényt megvásárolta. Az egyes lottójátékok adózási követelményei megtalálhatók a theLotter's Lottery Adók oldalon. Ezenkívül a lakóhelye szerinti országtól függően helyi adózás alá eshet. Mindig egyeztessen egy adószakértővel, ha nagyobb összeghez jut.

theLotter - játszd globálisan