5 leghihetetlenebb lottónyertes történet

Annak ellenére, hogy a lottó megnyerése önmagában hihetetlen történet, sok más érdekes körülmények követik, amelyek még nehezebbé teszik hinni benne.. Az alábbiakban bemutatjuk a leghihetetlenebb lottónyertes történeteket, amelyekből valószínűleg sokat tanulhatsz.

Egy Horvát lottónyertes

Ez a férfi a „legszerencsésebb és legszerencsétlenebb ember a világon”. A Stefan's List által e témában készített infografika szerint hétszer megúszta a halált, mielőtt 2003-ban megnyerte a lottót. Úgy tűnik, hogy az élet végül megjutalmazta, miután párszor tragédia érte.

Élete során túlélt egy vonatbalesetet, egy repülőgép-balesetet, egy buszbalesetet, két autóbalesetet, egy busz elütötte és túlélte egy szikláról lezuhanva. Végül 74 éves korában megnyerte a horvát lottónyereményt, amelynek értéke 1 millió dollár volt.

## Az amerikai

Mi jobb, mint 13 millió dollárt nyerni a lottón? Egy dolog, ami ezt felülmúlja , helyette 26 millió dollárt nyerni.. Pontosan ez történt egy amerikai férfival, akit kétszer is szép meglepetés ért.

Miután megnyerte a Mega Millions lottóját Amerikában, és azt hitte, hogy 13 millió dollárt nyert, a lottózóba ment, hogy igényelje a nyereményét. Ott azt mondták neki, hogy a 70 millió dolláros lottó -nyereményből álló három jegyből kettőt valóban meg nyert, ami 26 millió dollárt tett ki. Valószínűleg aznap Ő volt a legszerencsésebb srác a bolygón.

A Nő aki majdnem feladta

Sokan évekig lottóznak, remélve, hogy végül nyernek. Az idő múlásával egyre jobban elveszítik a reményt, és végül feladják . Pontosan ez történt a floridai nővel 2017-ben, miután egész életében rendszeresen vásárolt lottószelvényeket.

30 millió dollárt nyert a Florida Lottón , miután abbahagyta előfizetését. Nyertes jegyét valójában az utolsónak szánta.. Úgy tűnik, hogy nem volt jobb időzítés, hogy a szerencse végre rátaláljon. Nem is a nyerő kombinációját választotta, hanem számítógéppel készített számokat használt.

## Egy anya sikertörténete

Amikor valaki milliókat nyer a lottón, természetesen a környezetükben is mindenki boldog lesz, remélve, hogy kap egy darabot abból a hatalmas tortából. Pontosan ez történt azzal az asszonnyal is aki 51 millió dollárt nyert az amerikai Mega Millions-on. A fia azonban nem a nyeremény egy részét, hanem az egészet követelte.

A hatóságokhoz fordult, ,mert fia el vette a sorsjegyét, mivel azt állította, hogy a pénz az övé, mert a jegyet az ő pénzéből vásárolták. Szerencsére az anya bebizonyította, hogy a jegyet saját megtakarításaiból vásárolta meg. Végül vagyonának csak egy részét osztotta meg fiával

Egy pár aki jól döntött

Végül egy történet, amelyből mindannyian sokat tanulhatunk. Az egyik legnagyobb probléma annak , aki megnyeri a lottót, hogy nem tudja kezelni a váratlan gazdagságot Gyakran előfordul, hogy rövid idő alatt mindezt alkoholra , drogokra, bulikra és luxus utazásokra fordítják.

Ez a pár azonban okosabb volt ennél. Miután elnyerte Kaliforniában a 327,8 millió dolláros főnyereményt , hat hónapot töltöttek a rétegek és a pénzügyi tanácsadók csapatának felépítésével, mielőtt felvették a nyereményt. Nem akartak kockáztatni újdonsült vagyonukkal.