Amit a lottónyertesek nem mondanak el

Könnyen jön, könnyen megy

A lottónyeremény utáni élet nem biztos, hogy örökké elbűvölő marad. Akár 500 millió dollárt, akár 1 millió dollárt nyernek, a lottónyertesek körülbelül 70 százaléka elveszíti vagy elkölti az összes pénzt öt év alatt vagy annál rövidebb idő alatt. Olvassa el egy lottószelvény-vita történetét, amely azzal kezdődik, hogy egy pár belemegy a szelvénybe, és azzal végződik, hogy a nő fogta a pénzt és elmenekült.

Milyen az élet a lottó után?

A lottónyeremény úgy hangzik, mint egy valóra vált álom. A pénzügyi gondok egy pillanat alatt eltűnnek, és a jövő fényesnek tűnik az újonnan szerzett pénzügyi szabadságnak köszönhetően. Persze, ez első pillantásra mesésnek tűnik, de a lottónyeremény többről szól, mint ami látszik. Mielőtt kijátszaná a legtöbb nyerőszámot és tanulmányozná, melyik államban van a legtöbb lottónyertes, olvassa el, mit mondanak a múltbeli lottónyertesek a lottó utáni életről. Lehet, hogy sokkal másabb lesz, mint amire számítottál.

Adj egy második esélyt

Mindig játsszon a második esélyes sorsolásokon. Egyes játékoknál a vesztes szelvényt be kell küldenie. Mások azt mondják, hogy menjen fel az internetre, és regisztrálja a szelvény sorozatszámát. Az emberek vagy nem tudnak a sorsolásokról, vagy nem veszik a fáradtságot, hogy belépjenek, így a lottónyeremény esélyei mindig jobbak. Egy másik megjegyzés: fontos megjegyezni, hogy a csalásnak ára van - ez a férfi, aki ötször manipulálta a lottót, a bizonyíték erre.

személy kezében a nyertes lottószelvénnyelSATURATED/GETTY IMAGES

Ne add fel, amíg előnyben vagy

A lottónyertesek még mindig lottóznak? Teljes mértékben igen. És biztosak benne, hogy újra nyerni fognak. Ez az egyik olyan aspektusa a lottó utáni életnek, ami nem változik.

Kihasználnak majd - esetleg a barátaid -, ha nem tudod, hogy mit csinálsz.

"Volt egy barátom, aki elmesélte nekem ezt a zokogós történetet arról, hogy mennyire elmaradt a helyi adóval, és hogy el akarták venni a házát, mert nem tudott fizetni" - mondja egy lottónyertes. "Miután elment, rákattintottam a számítógépemre, megnéztem az adónyilvántartását, és láttam, hogy nem volt elmaradva. Amikor kinyomtattam azt az oldalt, és elküldtem neki, nos, ezzel vége lett a barátságunknak.

A sok kevésnek tűnhet

Ha 6 millió dollárt nyersz, és egy olyan teremben találod magad, amely tele van olyan lottónyertesekkel, akik 100 millió dollárt vagy annál többet nyertek, hirtelen úgy érzed, hogy te vagy a szegény. Minden relatív. De ne búsulj túlságosan - rengeteg nagy lottónyertes van, akiknek elfogyott a pénzük (és a szerencséjük).

Felelni fogsz az impulzusvásárlásainkért

"Miután megnyertük a lottót, vettünk egy nyolc hálószobás, hét fürdőszobás, 10 000 négyzetméteres villát, mert megtehettük, és mert elképesztően hangzott" - mondja egy korábbi nyertes. "Nos, most eladjuk a nyolc hálószobás, hét fürdőszobás kúriát, mert egy négytagú család számára nem praktikus. Bárcsak tudtuk volna előre, hogy ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyekre a gazdag emberek soha nem pazarolják a pénzüket"."

Az igazán gazdagok lenéznek téged.

"Miután nyertünk, és egy exkluzív környékre költöztünk, hatalmas július 4-i partit szerveztünk, és meghívtuk az összes szomszédunkat" - mondja egy korábbi lottónyertes. "Egyikük sem jött el - azt hitték, nem érdemeltük meg a pénzünket."

Eleged lesz a pénzzel kapcsolatos kérdésekből

"Az őrületbe kerget, amikor az emberek megkérdezik, hol tartom a pénzt, mire költöm, és hogy megvan-e még" - mondja egy korábbi nyertes. "Senki álmában sem tenné fel ezeket a kérdéseket egy vezérigazgatónak." Megértjük azonban, hogy kíváncsi vagy, ezért íme néhány titok, amit a gazdag emberek nem árulnak el az életükről.

A barátaid az életmódoddal együtt változnak

A lottónyeremény utáni élet nagy változásokat hozhat mindenki számára az életedben. Minden lottónyertes azt hiszi, hogy ugyanazok a barátai lesznek, és ugyanazokat a dolgokat csinálják. De ha van 100 millió dollárod, és Hongkongba akarsz repülni a hétvégére, akkor vagy találnod kell valakit, aki megengedheti magának, hogy veled tartson, vagy hajlandó vagy támogatni valakit. És az emberek szubvencionálása megunható. Tanuld meg azokat a dolgokat, amiket a gazdagok soha, de soha nem tesznek meg.

Lehet, hogy reflektorfénybe kényszerülsz

Ha azt hiszed, hogy győzni fogsz, és névtelen maradsz, jobb, ha utánanézel az állami törvényeknek. Sok állam megköveteli, hogy sajtótájékoztatót tarts, és tarts fel egy nagy csekket.

Jobb, ha adunk

"Most, hogy bármit megvehetek, amit csak akarok, megtanultam, hogy ami igazán számít - és amit a legjobban élvezek -, az az, hogy olyan dolgokat tehetek, amelyekkel másoknak segíthetek" - mondja egy lottónyertes. Valami apró, de fontos dolog, ami segít: a megfelelő borravaló. Itt van, hogy mennyi borravalót kell adni minden helyzetben.

Ne adományozzon egyszerre

Ha egy jótékonysági szervezetnek szeretne nagy összeget adni, soha ne adja egyszerre az egészet. Jobb, ha tíz éven keresztül évente 100 000 dollárt adományozol, így megtarthatod a kontrollt, és meggyőződhetsz arról, hogy a pénzt bölcsen költik-e el.

Kit akarunk átverni? A lottó utáni élet nagyszerű.

Addig nem éltél, amíg valaki fel nem szedi a szennyest a verandádról, és aznap este nem hozza vissza neked, teljesen készen és szépen összehajtogatva.